Barnvakter

Jaha, jag är hos farmor och farfar fortfarande, jag kom till dom igår kväll och körde pyjamas party med dom:) super mysigt, och idag så har jAg mest legat och vila i solen. Jag typ älskar sol!!!!!:D bästa som finns!

Tänkte visa er lite bilder från igår då jag var med mormor och morfar:) de va super kul, fick vara ute hela dagen och bara strosa och lära mig rensa rabatter. Men det blir ju lite konstigt nu i början av sommaren eftersom m&p har fått heltids jobb båda två, P på Telia och M på Levis store. Men de gör inget för jag får ju umgås med massa roliga människor!:) men här får ni bilder från när jag, m&p lekte ute på en stor gräs äng!!


Mums

Håller på att slicka på mammas tröja, fick precis mat och jag råkade kladda lite på m's tröja. Mums:)

Nu ligger vi tre i soffan och kollar på John carter. Får se om det är bra, hörde att de va snack om att det va en riktig flopp.

Jag har inte riktigt haft tillgång till att blogga på ett tag och det handlar om att jag fått förbud. För under denna tid har jag hunnit gjort så mormors katt tappat svansen (till mitt försvar så var hans svans rutten och på väg att lossna iaf) och bitit mormor i örat så hon fick åka på akuten, hon går nu på antibiotika, fick tejpa örat och en stelkrampsspruta (till mitt försvar så lekte jag med hennes hår och hennes öra råkade komma i kläm) så vi kan konstatera att jag inte planerat dessa dåd, utan det handlar om oförsiktighet. Jag ber om ursäkt åt dessa vägar, jag har fått min läxa och ska från och med nu vara försiktigare. Återigen, till mitt försvar så har jag tappat tänder en efter en. det kliar!


Turbo vs tekannan

Vi drar inte jämnt, jAg och varma saker


Zz

Såååår


ZzzZZZZzz

Ligge över morsans hals, myser nå jävulskt.. Nöjd

Idag ska jag bara ta de chill för det blåser så hemskt ute och är Inge fint väder så tänkte passa på att sova ut idag. Tycker de är tråkigt att mamma måste jobba, hade så gärna velat att hon skulle sova med mig hela dagen ju..


Helg?!

Ja alltså helgen gick ju skapligt fort. Tror jag sov mig igenom den, mesta jag minns var lördagen så jag och m&p åkte ganska mycket bil och tvingade mig sitta på golvet, fy böveln va elakt. Har ju ALLTID fått vara med i knät förut ju.

Men vi åkte till mormor och morfar iaf och lekte med katterna och va utomhus, as härligt! Jag och M gick i skogen och busade en del, de va roligt osså gick vi ut på en brygga så jag fick titta på fiskar där i vattnet!

Här får ni lite knäppa bilder på mig och M iaf när vi var ute på tjärnen. Kolla hennes grimaser, haha crazy


Jag vill ju inte!

På skogspromenad, gick ju så där


Mitt första video inlägg

Den får tala för sig själv!


Sovaaa

Har lekt med en kille som hette Alvin idag. Fett skön grabb, lite väl mycket energi men vi ses fan!


Jarå

Hej!

Skriver från mammas knä, hon bloggar så tänkte att jag kunde göra det med.

Är uttråkad, försöker vila lite medans hon läsare tidningen, jag får inte ens smaka lite på den. Det är typiskt de.

Väckte mamma lite roligt idag, hehe jag skulle precis smyga ner till fotändan och kissa lite men då vaknade Natalie så jag försökte sova en stund till men de går inte med kiss i blåsan så jag började leka och bita lite på henne så hon skulle vakna;) tillslut så gick det.

Så i vanliga fall så brukar jag kunna hålla mig genom min frukost och sedan går vi ut, men nu var de svårt, samtidigt som Natalie la upp min frukost så kissade jag på mig:/ bu.. Men jag blir snart stor och lär mig hålla en stund till snart:)


Jag tycker de är super mysigt att ligga i armhålor! Kolla bilden;)


Dåligt humör idag!

Alltså fy dan vad jag inte är på humör idag, har sovit hela dagen och sen vaknade jag när roomie 1 kom hem jag hälsade snällt men hon skulle promt krama mig så jag nafsade henne på näsan, vet att man inte får men va tusan.

Sen så gick vi ut och skulle träffa två andra hundar, en nellie och Rocky. Visste ni föresten att jag heter Roky egentligen??;) men jag gillar Turbo bättre!! Ja iaf så ville ju jag leka av mig lite men ingen av dom ville ju så jag blev typ as arg, skällde på dom och jagade dom... Typiskt de där, inte min dag idag, och ja jag vet att jag inte ska men har bitit båda mina roomies i armarna idag också,, båda för att jag är sur och för att min tänder kliar


Jon!?

Vad gör människan????? Aaaaj! Det gjorde både ont och var obehagligt liksom...

Men jaja, få man stå ut vid iaf tills jag blir stor nog att brotta ner honom själv!

Ni ser bilderna längst ner.. Hehe självklart ville jag inte att det skulle fastna på bild, men Natalie är sjuk just nu och hon låter så förbaskat rolig och rör sig som ett döende djur, så jag attackerade ju henne flera gånger, så jävla roligt!!! Och allt hon kunde göra var att skrika sluta och ropa på Jon, HAHAHAHAH! Åh vad kul jag hade

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3521728/images/2012/pic_201720656.jpg" class="image">


Smask

God morgon! Äntligen var morsan snabb att ta ut mig idag, hon va inte lika lat som vanliga dagar. Nu ligger jag här på två kuddar som hon puffat upp åt mig, i solen. Tuggar på en gammal god vän som jag fått av tant danni för längesedan. Jag trodde det var 4-ever-gone, men nu har den dykt upp <3.


Jag har funderat på en sak... Andra hundar, hur kommer det sig att små hundar är så kaxiga? är det för att dom är så och måste ha den fasaden för att survive the wild life? eller är det för att dom alltid blir bullied för deras size så dom blir kaxig för dom orkar inte ta någon skit? Och stora hundar då liksom, dom beter sig som om dom vore små,(som dom små borde bete sig) dom lägger sig på sin husse och matte så som kvävs, gosar gullar och studsar som en pomperianian, medans dom egentligen borde walk the earth with proude! Och ni vet scobi-doo, hur han låter, så där efterblivet... Ja precis så pratar alla stora hund raser. Försök ni visualisera er en stor hon-hund med det språket. hahaha, det är så man vill LSPRSMBOVPS(lägga sig på rygg och gapa, stampa med bakbenet och vicka på svansen.....Om jag hade haft en).
Så då kommer vi till de medelstora hundarna, dom perfekta hundarna, som otroligt facinerande och awsome ones. Dom som alltid tår stadigt på marken, vet vad dom gör och är tydliga i vad vi vill. Dom drivna hundarna med ett mål i livet. I denna klass tillfaller så klart, jag. Så gott folk om ni vill skaffa hund i framtiden, ta inte någon av dom mer mobbade hundarna, det är tufft i samhället, välj en ur min grupp, oss medelstora vackra, stabila ras.


Ni ser ju själv hur mycke min mamma/matte älskar mig, hon kramar mig så hårt och vill inte släppa mig. Jag tycker kankse om henne också, men bara ibland.

WHO's that?!

Alltså, dom påstår att det här är jag men dom måste ju ses blind, vem som hellst ser ju att fet där är en mini gris!!( alltså inte jag, ) för jag är ju en tuff bulldog


Iiiiiiikkkkk

Fy fän asså, jag va helt nyvaken, ingen lyssnade på mig och jag ville vara skynda mig ut och pinka, men ne, så jag. Råkade läcka lite i sängen i morse, tur bara att m&p inte blev sura...

Sen sliter dom i mig och vi åker bil(love it) till mormor och morfar, jag kutar in för jag vet att dom alltid har mat framställt där i en stor skål(luktar lite katt men).., bara att idag fanns det inte där??? Jaja it's cool, alla mina kusiner var helt tokia i mig, typ kröp runt på alla fyra och ville jag skulle ??? Leka?? Iaf så ville jag pussa på minsta kusinen, han är ju så söt, men när jag gav honom en puss på hakan så började han skrika! Hmm så snackade dom om att jag bet honom i läppen??? Påhitt jag pussas kanske lite brutalt ibland. Herre Gud.

Vi drog ut i skogen sen iaf och pappa lurade ner mig i en barrhög full med skit djur i, han pekade bara och jag trodde det var godis där, som det brukar vara när dom pekar på backen! Men ne jag blev fan attackerad av nå vart röda små "myror" usch försökte få Bort dom från ansiktet, gnugga och gned fejset i marken, ja tro fan som pissa på mig å!

Inte världens bästa dag, men nu har jag fått sovit iaf sen fem typ.( glömde jag nämna att dom tog in mig i en labyrint? Ah det va ju som fan att jag måste hålla koll på dom här två beningarna så dom inte förvillar sig, inget kan dom göra själv eller) nu ligger jag och sover på mams mage iaf, lite ska man väl få för att vara alla till lags


tjeena

Så efter mycket om och men så valde jag att skaffa min egna blogg, min mamma och pappa verkar inte riktigt ge min personlighet någon rättvisa, eftersom dom alltid på Fyrapersonligheter.blogg.se får mig att framstå som en gnällspik. Jag är absolut inte det, jag är typ hur härlig som hellst, gör aldrig något för att vara jobbig! Jag är ju stor nu, 17veckor och 6kg. Dom kan iaf behandla mig som en vuxen tycker jag.

Men välkommen hit i alla fall!


Det här är jag när jag var 10 veckor jag var liten och lite rund, men fan så snygg jag är.


Det här är jag nu, här var jag ungefär 15 veckor, se så stor och ståtlig jag är. Im THE Bulldog.