borta bra men hemma bäst

Äntligen är vi hemma och när vi kom till st petersburg så tänkte man , äntligen är man i Ryssland! 35grader, sol, big city life och dånande trafik, kvinnor i snygga klackar och mönstrade/neon klädslar och usel service. Det är Ryssland det! vilka härliga dagar vi har haft med 5,7 mils promenad onsdag-söndag, ut och in i olika kyrkor, katedraler, palatser, restauranger, trädgårdar och någon enstaka båttur och massa olika fik! Var även in på Gostiny dvor som var cirka 2km trekantig byggnad med shopping på två plan. .. Jag och Jons mamma Lena gick runt skiten på 45+45 minuter...snacka om att springa. mycket skräp kan jag erkänna. köpte ingenting.

Enda vi tog med från Ryssland var en flaska rysk vodka och massa underkläder till mig och Joni och en ny bikini till mig. Sedan fick vi så klart en massa kunskap och allmänbildning i bakhuvudet någonstans. .. av all historia om Alexander någon tsar och Peter den store, osv osv, kan nu iaf säga att jag förstår varför tsar familjen blev dödade av ryssarna, dom levde i överflöd och hade sjukta rum fyllda med guld!!! helt oroligt! men iuf, jag visste inte ens om vilka eller vad tsar familjen eller något vettigt om Ryssland innan jag for heller. Men nu vet jag!

i en typish choklad fabrik


uppståndelse kyrkan. kalle och choklad fabriken!




peterskyrkan!


vinterpalatset


något


goood macaron med passionfrukt


var i zoologiska med 1,5 milj exemplar olika. en mammut tex.






vi på bron över fontanka.


ryskt käk! borscht med biff!


pannkaka med smetana och röd kaviar!


miss my dog

Turbo är hos barnvakten till söndag kväll. Föräldrarna åker till Ryssland och strosar stor stad i St petersburg! härligt, ibland måste man ha semester. resten av sommaren blir jobba hårt med huset!:) love love ha det gött alla så postar jag lite bilder senare! :)



ajaj säng

sjuk! ligger på golvet i lägenheten, finns ingenting att sitta på. snorig efter mitt nattliga bad på midsommar. usch. men midsommar var kul!:)

nu slavar vi dag in och dag ut med att flytta till hus! lite kvar nu, som köket och små plock! tänkte ta det idag när vi ändå far förbi njurunda när vi ska till Hudiksvall och kolla om vi kan laga bilen. håller alla tummar och tår att det inte blir så dyrt!!!! och mest att det går att laga så jag kan sälja.

nu blir det upp och sträcka på sig fyfan för att sova på golv rakt upp och ned.

pappa tog ned ett geting bo!



perfekt

so far! day 2



lösögonfransar

nöjd tjej!








frukost

det är ont om frulle nuuuu.... fått i mig 1port mannagrynsgröt som va lite för salt. fortfarande hungrig är jag och ska strax iväg och göra mig snygg i 2 timmar ;D skoj, nå sånt här borde ju vara godkänt





och jag skulle vilja hitta sånna här fot smycken i sommar men kan bli svårt kanske...



bella happy eyes

i morgon ska jag till en skönhets salong och göra lösögonfransar. vann en tävling på facebook så jag är väldigt glad!:) sen blir det jobba hela dagen :) kötta in i det sista sen blir det lite välförtjänt semester!!:) längtar som tusan efter midsommar nu alltså!!!!:) länge sedan man kände så här :)





lägenhet

har vi visat omg nr 3 faller på diskmaskin. löjliga ni är! en hyres med diskmaskin?! aldrig hört på maken...

nu myser vi jon i bakar vetebullar och jag får röra och sedan blir det kaffe och rabarberpaj i hamnen hos ny inflyttade tina och linus!:)


master of sleep

att bulldogs är bra på sova det vet vi ju ;) får se om det blir någon flytt idag!? man måste ju vara vaken för att få vara med.

















freeday=workday

Aldrig vila stämmer in på mig! Nu är vi uppe 09.00 och åker till matfors, hämtar pallkragar som jag sök så länge efter och sedan åker jag hem och fixar med huset, bär in snygg sängen och målar våran walk in closet :)


lat

fan då att jag är så lat nu! det har ju sina anledningar men grejen är att turbo blir lite lidandes! skulle behöva springa och cykla med honom eftersom vi ska fjällvandra i august!!!


nu kör vi

Satan så jag röjer, kan säga jag för det är nog jag som sliiter arsle av mig. Men med mitt extra hyper så kan jag gott väl jobba 10-22 varje dag så länge jag får göra det jag vill med vårt hus !

nu..lite före bilder. det kommer bli stor skillnad!








































kom igen nu!!

nu är det ju verkligen dags att börja blogga igen! vi ska flytta till hus!! så nu håller jag på att måla vårat sov rum och dagbädd/kökssoffa. senare blir de till att måla en säng och en klocka och spraya något roligt guldigt och tapetsera en fondvägg i vardagsrummet! och så klart fåbut mamma och pappa ur huset :D sen är det inflytt som gäller! !! känner ni någon som vill ha en 3a 80kvm ganska centralt för 7198kr så hör av er för vi vill flytta nuuuuuuuu







i morgon kommer jag att posta före bilder och eftebilder när vi flyttat in!:)