beepbeep

konstigt de här, nu är jag i en gråzon igen och skriver dåligt och tränar turbo dåligt så han drar vart han än ska och vägrar gå när vi går. nu blir de ändring på detta!


mänsklig?

men turbo då.... du är en hund! fahorit sysslor är att åka skateboard, åka skoter och hoppa pp studsmattan när ingen ser. -jahaaa är det en hund jag har?! opps.....






kvällsrastningen

blev supet rolig och jätte jobbig gör Turbo, vi tog med brädan ut på promenad och nu låter det som att han ska avlida snart, han sprang som en galning!








galenskaparen

stackars turbo får stå ut vid all kärlek jag har att ge honom!




what a day

härliga lördag är förbi.. vi har både hunnit med att sova ut, åka till mamma och pappa, tagit en lång promenad runt skogen och över öjestands golfbana, sen for vi till min syster och åt flera rätters middag, badat badtunna och turbo har lekt med en gammal god vän.








skateboarding dog

äntligen! jublade tubbe när matte och husse kom hem med en ny skateboard tidigare idag. Som jag har längtat ylade han. Efter att turbo växt ur sin första mini bräda så har vi bara väntat efter sommar och asfalt.




run run!




6.58km avverkade! hälften spring och resten pw! Tubbe trött i kroppen nu och jag avslappnad!

frystarget och resväska

Nu har vi busat och använt Tubbes huvud, frystarget då han ska lägga hakan i min hand och vänta på godis. Sedan tog jag fram en resväska som tyvärr var förliten för turbo, men vi lekte på öndå och fivk turbo att krypa in med en tass i taget och sedan sitta i den och sedan ligga lite i den! fantastiskt duktih hund jag har, spelar ingen roll vad jag gör eller säger så försöker han, arbetsglädjen i denna hund är så chockerande så jag vet inte vad?! jag ber honom sätta sig på en stol bredvid mig och hälsa på mig med nosen och skaka "hand" och han gör det! vet ju att han inte förstår mig men ibland känns de ju som om han kan svenska...










samsung s4

oj oj, vad krångligt detta var! nu när min iphone 4 äntligen lades till vila, 2år hade jag den och trogen var den men lute trög på knapparna efter ett år och ytterligare ett år senare så spräcktes skärmen, framsidan så då längtade jag till att bindningen skulle ta sluta och jag kundw sluta betala runt 600kr i månaden för skiten. Så jag ringde telia angående eb dyr faktura om något utlands sms och då sa han att jag bara hade 6dagar kvar på abonnemanget så lycklig blev jag som slapp detta dyra och fick ist ett billigare alternativ på 1500 fria minuter och 1500 fria sms och mms och spotify plus en samsunh s4 för 499kr i månaden! bättre de!


Värmen

Fort gjort att bli sjuk nu! Väldigt varmt och skönt ute, jag sitter i solen med tshirt... Turbo är utslagen på gräsmattan. Vi har precis tränat lite med kamptrasan, inkallning och apport. Mer bus och lek än träning kanske hg ska säga! Men det var roligt och jobbigt, som det ska vara.

Nu ska vi in och göra lite thai lunch! Soppa!!


Liten men

Denna bok av Anders Hallgren. Liten men oerhört sporrande och bra! Man blir väldigt motiverad att träna när man öppnar denna lilla sak! Gla-boken kan man säga!

Nu de senaste 4-5 dagarna har turbo varit oerhört trött i skallen eller all lydnad och tre dagars hårs motion med intervall träning dag1 och lång promenad dag 2 och lång jogg dag 3 och sedan lång promenad igen! Och massa lydnad där till. Men man märker ju att nu börjar energin komma tillbaka så idag blir det lydnad så att han får spara på Sina tassar!

https://cdn3.cdnme.se/3521728/6-3/pic_518754cfe087c3311f5601c9.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/3521728/6-3/pic_518754e5e087c3314afa9ab7.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/3521728/6-3/pic_518754f9ddf2b30d8a14f96e.jpg" class="image">


Dusch dag!

Hör om dagen fick turbo sitt första bad! Inte alls det roligaste han gjort! Han tittade på mig och sa - du är den hemskaste i världen och jag hatar dig. Må du få ett långt och jävligt liv. Blä...
Haha ni. Älskade tubbe då!!

Kom på idag att Turbos värld består han katt och hund. Hund är allt bra, så som stora djur, dom som ger en mat och allt som helt enkelt är bäst! Katt det är allt smått, de man kan bita, äta och jävlas med, så som små djur. Så människorna tillhör hund fast tråkiga hundar och bebisar är katter och barn är roliga valpar! Katt och hund.

 

 

 


Löprunda

Shoouuuu..... Nu sover tubbe gott bak i bilen! Idag har vi tagit lång promenad runt öjestrands golfbana och sedan lekt lite, gömt godis osv. Nu är vi påväg från sommar stugan, vi har varit hurttiga och sprungit ca 2km på sand väg, uppför! Kändes super bra! Jag och en vän har precis börjat med 50squat challenge så idag gjorde jag 55st dag 2. Hello snygg body!

Nu blir de hem och äta nå gott med mamma som slutat jobba :)


Lång Walk

Guuuu så kallt det fortfarande är på kvällarna! Blåst och bitande kyla. Vi gick på lång promenad jag, Tina, Sasha och turbo! Upp mot Södermalm, till stan, ner runt hamnen, lekte i lekparken med hundarna och sedan genom stan, spanade in alla fram tagna uteserveringar och hem igen där vi fick i oss jätte varmt gott te. Tack. Sedan kom Sashas mamma och hämta henne så nu sover turbo gott, han däckade, helt utslagen efter 08.00-22.00 bus med Sasha! Super rolig dag!


Koppel kompis

Idag har vi Sasha på besök igen! Turbo är lycklig och Sasha var ganska olycklig när hon såg att jag hade turbo med mig, men nu verkar hon faktiskt(!) smälta! Dom har till och med busat och sovit tillsammans! Snacka om förändring men så klart dom har ju inte känt varandra länge! Turbo är ju kär i Sasha men det är lite hjärtesorg eftersom hon gillar stora killar, så dom börja väl komma överens eftersom tubbe ut fått acceptera att det aldrig kommer bli dom.

Det vi tränar som mest på nu är ögonkontakt, visst att han kan det men om turbo vill gå till något så drar han dit, då stannar vi, står helt passiv tills han vänder sig om och tittar på oss, då fortsätter promenaden. Får se hur lång tid det kommer ta innan han förstår att man inte ska dra.

https://cdn2.cdnme.se/3521728/6-3/pic_518149219606ee31aec13d82.jpg" class="image">


Vårbus

Turbo har en kompis på besök:) han är hemligt förälskad också...